26 Nisan 2014 Cumartesi

Sabun Alışverişi

Naptım ben böyleee :/

Bazen kendimi kaybediyorum. Güya alışveriş diyetine girecektim hiç bir şey almayacaktım yalan oldu. Şu son aldıklarıma bir bakın 


Rossmann aşkımı zaten duymayan kalmadı. Yılın büyük bölümünü orada geçiriyorum. Alterranın aynı sefa çiçeği ve lavantalı sabunlarını aldım.Bunlar 2.5 lira felandı sanırım. Bir de Otacının Argan şampuanı ile sabununu çok merak ediyordum. Şampuan eğer doğru hatırlıyosam 19 liradan 15 e inmişti, içerisindeki zararlı kimyasal diğerlerine göre daha az olduğu için bunu alacaktım. Tabiki kaptım indirimde görünce. Çok merak ediyordum. Kullandığımda yazısı gelecek.

Peki bu kadar şeyi neden aldım? Son zamanlarda o kadar çok duş jellerinin zararlı olduğu üzerine araştırma okudum ki, kendimi nispeten daha düzgün içerikli ürünlere adadım. E kardeşim bu kadar da olmaz ki! Kendimi kaybetmişim resmen. Sabunlara abanmışım. Üstelik Selestanın şu renkli sabunları ne kadar doğal en ufak bir bilgim yok. Neyse en azından Otacı sabunların içeriği daha temiz. 

Duş jelinde de şu Alterranın yeni çıkan kokusunu merak ediyordum. Fresh bir kokusu var tarif edemediğim. Çok beğendim. Arkalardan açılmamış olma ihtimali daha yüksek olanlardan birini kaptım. Yves Rocher in kimyasal dolu duş jeli bile indirimde 10 lira oluyor, bu içeriği daha temiz olan Alterra 8 lira. Yeme de yanında yat yani. Genelde kalmıyor avmlerde. Allahtan Kızılayda buldum. Biterse yine oraya gideceğim. Bir de Rival de Loop un nem jelini buldum ki nem jeli olayını çok merak ediyordum.İlk nem jelim olduğundan açtım tabi. Diğerlerinin bitmesini beklememe gerek kalmadı. Sanırım memnun kaldım ya ben bu üründen :) Ara ara kullanırım.

Gratisten makyaj fırçası seti aldım. Ne kadar güzel hiç bir fikrim yok. Özel günler haricinde çok da yoğun makyaj yapmam. Nasıl kullanıldıklarını arkadaşlara sorma niyetim var :D

Neyse içinden bir ürün kullanıp memnun olan varsa, yoruma almak isterim.
 Herkese iyi hafta sonları.

1 yorum:

tubi dedi ki...

napptın tatlım dükkanı kaldırmıssın kaba bi tabirle :D otacı argan ürünleri yorumlarını 4 gözle bekliyorum
dalan bana çok agır kokuyormuş hissi verdi dene bakalım seninle genel olarak memnuniyetlerimiz ürünlerimiz aynı oluyor :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...