6 Nisan 2014 Pazar

Rival de Loop Q10 CC Krem

Selamlarr :)

Bugün bahsedeceğim krem BB krem furyasından sonra ortaya çıkan CC krem yani color correctorlar. CC kremler renk eşitsizliğini düzenlemeyi vadeden aynı zamanda da bakım yapan ürünler olarak piyasaya çıktı.

Rossmann'ın kendi markası olan bu Rival de Loop CC Kremi neredeyse 2 aydır felan kullanıyorum. Günlük makyajımın temel bazlarından oldu.


İlk olarak renginden bahsedeyim. Malesef kendisi tek renk olarak piyasaya çıktı. ''Hell'' adı altında saçma bir isimle :)) Çok koyu kaçtı cildime. Beyazdan buğdaya dönük cilt rengine sahibim 2-3 ton kadar koyu oldu. Açık renk tenliler kesinlikle kullanamaz gibi geliyor. Ben üzerine pudra ile renk eşitlemesi yapıyorum.

25 koruma faktörü diyor ki yaz ayları için on numara olabilecek bi ürün bu bağlamda.İkinci resimde gördüğünüz gibi turuncuya kaçan bir rengi var sarı alt tonlu deniyor bu tarz ürünlere. 

İçerisinde çay özü varmış. Yoğun kapatıcılık vadeden bir ürün ama kesinlikle böyle bir durum yok tabiki. Kapatmıyor. Benim cildim çok kapatıcılık gerektiren bir cilt değil şükür. Sadece kızarıklıklarım var. Arada sırada da çıkan ufak tefek sivilceler. Ama onları kapatmak gibi bir durumu yok. Sadece kızarıkları eşitledi. Q10 içeriği varmış yani anti-aging özellikli, geleceğe yatırım bir nevi. :) (yani umarım :P)

Kremin yapısı çok çok yoğun. Kuru cilde sahip olanlar uygularken çok dikkatli olmalı. Altına bol nemlendirici ile uygıulanmalı. Bu nedenle ben yağlı ciltlerin bu ürünü daha çok seveceğini düşünüyorum. Cildinize değdirdiğiniz anda uygulamayı yapmaya başlamalısınız yoksa kaskatı kalıyor.

Bu arada kesinlikle hiç bir koşulda elle uygulamaya kalkmayın. Elin ısısı ile ciltte kusma yapıyor.  Göz kenarlarımda birikiyor. Beauty blender ile veya fondöten fırçası ile uygulamak her zaman daha iyi olacaktır. Daha önce öyle uyguluyordum, şimdi tekrar eski sisteme dönüş yapacağım. Dünkü elle uygulama sonucundan memnun kalmadım yani. 

Silikon ve paraben içermemesi, vegan ürün olmasıyla bir artı aldı benden. Ama daha iyi olabilirmiş. Kışın rengimle hiç bir şekilde uyum sağlamaz.

Bittiğinde aynı markanın veya Rossmann'ın başka ürünlerini deneyeceğim. Zaten Rossmann da olmasa cildimize sürdüğümüz kimyasalları bir nevi de olsa azaltacak uygun fiyatlı bir firma bulamayacağız. Alman markalara çok güvendiğimi hep söylerim, iyi ki de güvenmişim ama tutup da aynısını bir daha almam. 



4 yorum:

Unknown dedi ki...

Bu markanın hiçbir ürününü denemedim ve aslında çokça merak ediyorum fakat bu ürünü almamam gerektiğini iyice anladım :)) bana yakın hiçbir yerde Rosmann yok zaten kozmetik diyetine girme kararı aldım :(

Bu arada takibe geldim fakat izleyiciler kısmın hata veriyo canım ya :/

Unknown dedi ki...

rival de loop'u değil de, alterrayı sana daha çok tavsiye ederim. onların ürünleri doğala en yakın çünkü. göz kremlerinde paraben vs yok insan içi rahat kullanıyor.
ben de öecburen aldım o kararı. ay sonunu getiremeyecek duruma geldim.
evet ya o neden öyle, düzeltemedim :(

Unknown dedi ki...

Bi yerlesime girip izleyici gadgetini kaldirip bi daha yuklesene ya belki duzelir. Bu arada anlatim tarzini cok sevdim, maske yaptim yuzume oturdum telefondan okudum anasayfadaki tum yazilarini :))

Unknown dedi ki...

evet düzelttim, blog ismi ile beraber değişmiş oldu. sağda arşiv var, aşağıda da tüm kayıtlar kısmı :) oradan bakabilirsin ilgini çeken şeyler için soracağın varsa msj da atabilirsin. sevindim seni tanıdığıma :)çok teşekkür ederim.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...