22 Ekim 2013 Salı

Halloween Manikür

  Selamlar :) 

Hazır cadılar bayramı da yaklaştı, konsepte uygun olsun diye ben de manikürümü ona göre yapmak istedim.  

Cadılar bayramı manikürü için de kuşkusuz yabancı bloglarda en çok paylaşılan şey karanlıkta parlayan ojeler:) Ben de onlardan ilham aldım. Morhipoda China Glaze'in Glow in the Dark ojesi indirime girdiğinde alıvereyim dedim . 15 lira idi kargo ile beraber 22 lira gibi bir fiyata geldi. Arkadaşım sağolsun gelmesinde birazcık yardımcı oldu. Malum benim kartım internet alışverişlerine açık değil .Ojenin şişesi şu şekilde:


Oje 14 ml yani baya bi gidecek gibi.Mat bitirişi var ve karanlıkta parlaması için mutlaka açık renklerin üzerine uygulamanız gerekiyor. Kıvamı sıvı. Bir süre ışık altında şarj ettikten sonra şu şekilde görünüyor: 


Fotoğrafları çekmek de hayli zor oldu. Hele de manikürün resmi kesinlikle karanlıkta çıkmıyor çok acayip :)  Yabancı bloggerlar da bundan yakınmış çokca. Kırmızı gibi parlıyor, efendime söyleyim çıkmıyor ya da kapkara çıkıyor. 


Ben tırnaklarıma önce siyah bir oje uygulayıp ardından üzerine şu beyaz hayaletleri dotting tool ile yaptım. Şuradan esinlendim ve bire bir olmasa da yapmaya çalıştım. O da başka bir siteden alıntılamış zaten.Çok kusursuz olmuş valla tebrik ediyorum kendisini. 


Benimki de benzemiş mi? 


Bir de ben daha uzun süreli bir etki beklerken malesef ki karanlıkta parlaması bana çok kısa süreli geldi. Tekrar tekrar şarj etmek gerekiyor parlaması için. 

Neon ojelerin üzerinde ya da kireç beyazında güzel sonuç alınan bir oje. Ben ziyan etmemek için siyah kısımlara sürmedim sadece beyaz kısımlara fırçayla sürdüm Glow in the Dark ojeyi.

Beğendim özellikle konserlere sinemaya felan giderken sürerim ben bunu:))


This is China Glaze Glow in the Dark nail polish on a black base. Let black polish dry and then polish the ghosts. Then also paint them with glow in the dark nail polish. U should definetely do this steps when the bases are completely dry. Used a tiny brush and a dotting tool to polish ghosts. When i made mistakes, i correct them after. 

You should activate your polish directly with a light for seeing them in the dark. If you don't, they won't glow.
Glowing nail polishes should use on a light colour because on a dark colour, it doesn't work!

Sorry for my bad English. 
Let me know if you have any questions. 





2 yorum:

Unknown dedi ki...

Sinemaya giderken sür, evet!! HARİKA!

Unknown dedi ki...

cnm bnm :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...