27 Kasım 2014 Perşembe

Yves Rocher Alışverişim

Bir sabah msj geldi Yves Rocher ücretsiz cilt bakım analizi diye :D
Ben de atladım saf gibi. Ürün kakalamaya çalışırlar almam diyordum nasılsa ihtiyacım yok.. Ama tabiki ne yaptım... aldım :/ 

Neyse aralık sonuna kadar indirim varmış arkadaşlar Yves Rocher kartı olanlara. Tek sefer alışveriş yapıyormuşsunuz ne alırsanız alın hepsinin üzerinden yüzde otuz indirim oluyormuş.  Tek ürün alırsanız fırsatı kaçırırsınız dediler.. Böyle daha ucuza alcakmışım gibi ne bulduysam toplamışım :D
Siz de ihtiyacınız varsa ya da bir ürün kullanıyorsunuz bakın derim.

 He bu arada, her zaman söylediğimi yine söylüyorum..Tek bir firmadan dahi şu ana kadar hiç bir hediye ürün felan gelmedi. Hepsi benim kendi isteğimle yazdığım şeyler. Gelse dahi ben koç burcuyum, malesef istesem bile yalandan yalakalık yapamam :) 


Aldıklarım şu şekilde:
Pure System Gözenek Temizleyici Maske..........25 TL
Sprey Sculptant Kıvırcık Saç İçin Şekillendirici Sprey.......... 22 TL
 Hdyra Vegetal Nemlendirici Serum..........48 TL

toplam alışveriş indirimle birlikte 66.5 TL ya gelmiş. Şu çizgili makyaj çantasını da hediye verdiler sağolsunlar. Acaba kaç liralık alışverişe veriyorlardı çantayı...Unuttum gitti kusura bakmayın.
Tester vermek nasıl akıllarına geldi bilmiyorum ama zaten bu kremi kullanıyorum. Söylediğim için verdiler kesin. Muhtemelen alışveriş yapmadan tester istesem alamazdım.

İki sefer kullandım saç spreyini iki kez farklı şekillerde olmak üzere. Bir kaç kez daha kıvırcık saçıma en mantıklı şekilde kullanıp bloğa yazmayı düşünüyorum. 

Siz kullandınız mı bunları? Özellikle maskenin alerji yapıp yapmadığını merak ediyorum. Bir de kabarmaması için spreyi şöyle kullandım daha iyi oldu diyebileceğiniz bir şekilde kullanan oldu mu aranızda ?

3 yorum:

Unknown dedi ki...

Güzel şeyler almışsın canım güle güle kullan :) Bu arada blogunu yeni keşfettim ve takibe aldım ben de bloguma beklerim sevgiler :)
makyajtavsiyem.blogspot.com.tr

Unknown dedi ki...

Ben yüz temizleme jeli ve aynı serinin toniğini kullanıyorum. Gerçekten çok memnun kaldım ki şöyle o seri ile yüzümü her temizlediğimde bir ferahlık hissediyorum. Ancak siyah noktaların görünümü üzerinde bir etkisi olduğu kanaatinde değilim sadece yüzümü temizledikten sonra başka araçlarla siyah noktalarımı kolaylıkla çıkarma konusunda bana yardımcı oldu:)

Unknown dedi ki...

siyah noktalara hiç bir şey etki etmiyor anladım :D en sonunda yüzümü kazıtacağım :D teşekkür ederim yorumun için

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...