25 Aralık 2014 Perşembe

Avon Solutions BB Krem Mat

Selamlar tekrar arkadaşlaaar :)
Yeni yıla az bir kaç gün kala indirim zamanı da gelmişken bugün ben de Watsons indiriminden yararlandım. Tüm indirim alışverişimi yaptıktan sonra mutlaka yazısını yazacağım. Ondan önce 1 haftadır kullandığım şu ürünü yazayım istedim.

Avon aslında çok tercih etmek istemediğim bir marka. İçerik dolayısıyla. Ama bu bb kremin methini çok duydum ve her zaman olduğu gibi amaaan boşver dedim içeriğe de. Denemekten zarar gelmez değil mi :D 

BB kremleri artık duymayan kalmadı. Fondöten kadar kapatıcılık içermeyen ama onun kadar da gözenekleri tıkamayan, cilt rengini uzun vadeli kullanımda eşitleme vaadi olan hatta zaman zaman da serum bile içerebilen ürünler. CC lerden farkı daha az renk eşitleme ve kapatıcılık iddasının olması. Tabi bu markadan markaya çok değişir. Neyse zaten bu konuda artık her blogger yazdı. Mutlaka biliyorsunuzdur. Çene yapmadan olaya geçelim :))


Bendeki rengi Light rengi. Zaten iki rengi var biri light diğeri medium. Medium baya bir koyu. Light bile bana koyu geldi. Ben ürünü teyzemin önerisi üzerine almıştım. Teyzem bayağı esmer ve  evet, o bana ciddi koyu gelirdi.  O yüzden tercih etmem gereken rengi biliyordum.


Şimdi üzerinde yazan normalde mat görünüm vereceği iddası. Ama yok öyle bir şey arkadaşlar. Belki uyguladıktan sonra düzelir dedim ama hayır. Kesinlikle sedefli bir bitirişi var. Dağıtınca şu şekilde: 



Sarı alt tonlu bir bb krem. Azdan ortaya doğru kapatıcılığı var. Eğer çok sorunlu bir cildiniz varsa yeterli gelmeyecektir. Ama benim kızarıklarımı eşitleme konusunda gerçekten başarılı oldu. 

Kat kat makyajlı görünümü vermiyor. Doğal duruyor. Resimde görüldüğü üzere ilk sürüşte bana rengi koyu görünmüştü ama bir kaç dakikaya oturuyor. Nemlendirme özelliği var. Bugün 7. kez kullandım. Kremsiz sürdüm yine de kuruluk hissetmedim.

Kalıcılığı çok değil. 3-4 saat kadar ciltte durduktan sonra t bölgesinde kalmıyor ama ben yenileme ihtiyacı duymadım. 

SPF15 güneş koruma faktörü içeriyor yaz için değil ama kış için yeterli olabilir.

Geçen ayın kataloğu ile indirimden almıştım. Sanıyorum 13 liradan inen bir fiyatı vardı tam fiyatını hatırlamamakla birlikte.

Daha önce de söylediğim gibi, kimin önceden bu ürünü tanıtıp tanıtmadığı beni ilgilendirmiyor. Ben kendi halimde takılıyorum. Kendim kullanıp gerçekten beğendiğim bir ürün olmalı burda övmem için. Bu ürünü de parasını çatır çatır vererek aldım :) Her ürün gibi. Ama bu ilerde promosyon almayacağım ve dürüstlüğümden vazgeçeceğimi elbette göstermiyor. Gene patavatsızlık derecesindeyim :D Yapacak bir şey yok. Beğenmeyen okumasın değil mi ama :)

Bu arada artık instagram hesabım da var. Dün açtım. Takip butonunu burdan eklemeyi beceremedim ama merak eden arkadaşlar ''ladyblueblack'' yazarak beni bulabilirler. 


3 yorum:

My sister dedi ki...

Bunu ışıltılı olduğunu söylemişti biz akat ben solutions bb kremin ikibyil matibi kullandım ve medium kullandım ve gayet matti ve şimdi adı nutre bb olmuş şimdi mat olmadığını mı soyluyorsunuz almak konusunda kararsız kaldım

My sister dedi ki...

Merhaba ben avonsolutions mat medium kullanmistimfakat bi parlaklık z konusu bile değildi gayet maz ve kizarikliklarimi kapatmıştı şimdi Avon nutre bb krem olmuş şimdiki ciddi anlamda matı bile isiltilimi eminmisiniz alamk konusunda tereddüt kaldim

Unknown dedi ki...

Keske fotograflar silinmemis olsaydi da gorebilsydiniz. Sedefli bile diyemem neredeyse simli gorunuyordu. Yeni cika nasıl hic bilemiyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...