5 Eylül 2014 Cuma

Dax Sulphur-Tırnak ve Cilt Bakım Yağı

Selamlaar 
Bugün size ne zamandır bahsetmek istediğim ürünü anlatayım aradan çıksın. Çünkü kapağına mürekkep dökülmüş. Daha da beter olursa gösteremem utanırım :D 

Neyse meseleye gelelim daha önce de bahsettiğim gibi ergenlik ve hatta onun öncesinde sonrasında tırnaklarını yiyen bir bünyeye sahiptim. İnsanların çirkin tepkileri beni tırnaklarımı uzatmaya renkli ojeler sürmeye itti. Yılların alışkanlığını atmak da zor oldu tabi. (halen koparıyorum bazen etleri, kendime çok kızıyorum. ) O süreç içinde bana yardımcı olan ürünlerden biri de bu. Bunu daha önce de bahsettiğim Lemony Flutterdan önce tanımıştım. 

Vaatleri ve kapağın açıklamasında yazanlar şunlar : 
-Tırnakların daha hızlı uzamasını sağlar.
-Vitamin takviyesiyle tırnakları, kütikülleri besler, renk dengesi sağlar.
-Cildi yumuşatır, nem dengesi sağlar
-El ayak kremi
-İçerdiği mentol sayesinde istenmeyen kokuları gideriyor/ yazıyor.

Kendisi de şu olur :



Ürün 56. gr. lık kutuda geliyor ve ben tamamen tırnaklarıma  ve kütiküllere kullanıyorum. 1 seneyi çoktan geçti alalı ve azalmadı bile. Kokusu da değişmedi. Çok bereketli çıktı. Keskin bir kokusu var vicks gibi. Tırnaklara çok güzel bir nem veriyor ve kütikülleri yumuşatıyor. Özellikle banyo sonrası, tırnaklarınız elleriniz iyice nemini kaybettiğinde mutlaka kullanın derim ben. 

Şimdi yaz olduğu için eldivenle kullanamıyorum. Yanıyorum sanıyorum zaten, bir de eldiven nasıl takayım. Ama kışın bunu ele tırnağa bocalayıp, bununla birlikte Rossmanndan aldığım pamuklu nemlendirme eldivenini  takıp sabaha yumuşacık ellerle uyandığımı bilirim. Gerçekten tırnakların uzamasına da katkıda bulunuyor gibi geliyor bana ayrıca.

Ama malesef içerikte paraben ve petrolatium var. Ewg de olsa kendisi kesin sıfır olurdu puanı. :( 
Ben de bunu Kızılaydaki pino parfümeriden almıştım. Yine var mı bilmiyorum biterse mutlaka alırım. Bununla birlikte Lemony Flutter da vazgeçilmezim. He bunun tek farkı, eğer normalde kullanacaksanız bir kaç saat hiç bir şey yapmadığınız bir zamanı seçin. Çünkü çok yağlı, emilimi zor. Şu anki kullanımda ben çok az sürüp iyice dağıtıp elimi bir yere sürmeden uyuyarak kullanmaya çalışıyorum. :D Siz tırnak bakımına ne yapıyorsunuz ?


2 yorum:

yazar oku dedi ki...

güzel ürün.teşekkürler.

Unknown dedi ki...

rica ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...